LokacijeKREĆEMO ZAJEDNO U POŠUMLJAVANJE SRBIJE!

Veliku akciju sadnje koja je počela u oktobru nastavljamo u januaru 2021. godine. Sada je vreme da uradiš nešto za sebe i svoju okolinu. Samo jedan aktivan dan sa nama u prirodi, može promeniti vazduh koji dišemo, vodu koju pijemo i zemlju koja nam daje hranu koju jedemo.

Iskoristi priliku i provedi sa nama aktivan dan u prirodi sa ekipom, porodicom ili se pridruži i stekni nove prijatelje. Stari šumari kažu: „Nekada su se u ovakvim akcijama i brakovi sklapali.“

KADA STIŽEMO U TVOJU OPŠTINU

Prijavi se na Newsletter, kako bi prvi dobio informaciju o datumu sadnje. Rezerviši odmah svoje mesto, jer je broj ograničen. Pozovi ekipu preko svojih mreža na vreme i budi lider svoje zajednice.

Evo kako se prijavljuješ

Pronađi najbližu lokaciju na kojoj želiš da se aktiviraš, klikni na „Dolazim“ i nastavi da pratiš naša uputstva. Detaljne informacije o aktivaciji ćeš dobiti 48 sati pre dolaska na mesto okupljanja za volontere.

Odjavi se na vreme ako ne možeš da budeš sa nama

Ukoliko iz nekog razloga ne možeš da prisustvuješ sadnji, molimo te da dolazak otkažeš u mejlu koji si dobio nakon prijave najmanje 24h pre akcije. Na taj način ćeš osloboditi mesto i dati priliku drugom ljubitelju prirode da prisustvuje akciji.

Vidimo se na sadnji...